Ador înghețata, iar cea de iaurt e preferata mea. Am tot căutat în magazine însă nu prea găsești sortimente de iaurt. Când mergem la buni în Italia abia aștept să dau iama în gelaterii. Până atunci mă bucur că am dat peste “Atelierul de gusturi noi” de la Top Gel.

Sub sloganul “Intră în lumea creatorilor de înghețată cu CONȚINUT RIDICAT DE IMAGINAȚIE!”, Top Gel a lansat un concurs pentru iubitorii de înghețată. În câteva minute puteți crea o înghețată care v-ar plăcea, îi dați un nume și puteți câștiga și premii. Cel mai important este că înghețata aleasă o puteți găsi la rafturi.

Eu am ales o înghețată de iaurt cu toping de migdale învelită în ciocolată albă. Vis de vară caniculară! I-am dat numele “Yogurt sin” și sper să devină păcatul meu vara aceasta. Dacă nu câștigă mă gândesc să mă duc la poarta fabricii că tot e la câteva minute de casă și să o pun de-un protest :D. Atât de tare îmi doresc o îngețată de iaurt.

Ca că participați la concurs trebuie să intrați aici și să urmați câțiva pași simpli:

  1. Completează cu datele personale pentru a putea crea o înghețată nou-nouță.
  2. Alege aromele și topping-urile preferate. Adaugă extra imaginație și ta-daaa! Înghețata ta e gata!
  3. Pune-ți creativitatea la joacă și dă un nume înghețatei tale! 
  4. Salvează-ți creația și dacă vrei să-ți inviți prietenii să creeze un nou sortiment de înghețată TOPGEL, dă share pe Facebook. 

Premiile puse la bătaie sunt: 2 console Playstation, 5 tablete Samsung și 10 Monopoly.

108 Shares
Share: