Nas înfundat, erupție dentară, mers de-a bușilea

Copilul meu cel vesel a fost mâncat de un monstruleț! Din chicoteli și zâmbete m-am trezit dintr-o dată cu urlete și stâmbături. Nas înfundat, erupție dentară și exersat mersul de-a bușilea. Toate în același timp. De parcă doar una nu era de ajuns. Nici nu vă închipuiți cum poate fi. Nu știi nici măcar de ce zbiară, nu că aș putea face mare lucru dacă aș știi.

Sigur am făcut eu ceva grav de s-a stricat karma în halul ăsta. Parcă prea a fost bine și în timpul sarcinii și după. În timpul sarcinii n-am avut parte de grețuri, de stări de rău sau arsuri. E drept ne-a dat ceva palpitații faptul că nu mai creștea. După naștere n-am avut parte nici de nopți nedormite, nici de colici. Chiar trâmbițam ce bine e!

Și dintr-o dată kabum! O mică răceală dacă putem numi răceală mucii a declanșat urlătoarea. Cum încă nu s-a prins că poate să respire și pe gură cum i se înfunda nasul cum se punea pe plâns.

Oricine a văzut-o pe Emma a plecat voios de lângă noi. Mereu râde sau zâmbește. De două zile numai în brațe și numai la mine vrea. Am fost ieri plecată cu mașina cu ea și bunica mea. Nu a fost chip să o consoleze. Plângea cu lacrimi de crocodil și urla de ziceai că o taie cineva. Imediat ce am tras pe dreapta și am luat-o în brațe s-a liniștit. Am mai păcălit-o cu puțin lăptic ca să putem ajunge la destinație. Trăiască Sfânta Țiți!

De la dinți se mai trezea noapte urlând, dar adormea imediat. Mucii au accentuat starea de rău și colac peste pupăză acum i-a venit de mers în patru labe.Se trezeste din somn și o apucă exersatul în pat. Să vezi nene opinteli și urlete. Unde mai pui că are direcția greșită și în loc să meargă în față o ia ca racul în spate. Atunci se enervează și mai rău și începe plânsul isteric. Mai mult, nici mâncare nu mai vrea. Cum mă apropii cu lingurița de gura ei se pornește mâțâiala. Așa că aproape tot timpul sunt urlete în casă.

Parcă nu îmi vine a crede că acum aud tastele și nu urlătoarea. Sper să treacă repede și perioada asta să îmi recapăt copilul meu cel vesel. Bine, nu îmi fac prea multe speranțe le liniște căci se apropie cu pași repezi mersul în picioare. Să vezi atunci distracție! 😀

535 Shares
Share: