Open Air Blues Festival

De când am născut parcă mă mănâncă tălpile a plecare mai rău decât înainte. Tac tot felul de planuri de ieșiri mai scurte sau mai lungi, în țară sau peste hotare. În căutările mele de noi aventuri în trei am dat de Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea, ce va avea loc în perioada 18-21 iulie. Sună perfect. Muzica ce ne încântă pe toți trei și locul unde am făcut prima ieșire în trei. Plus că este ziua lui Lucian în perioada asta, iar a Emmei urmează pe 26.

Dacă deschid gura să cânt trezesc și morții. Încă n-am întâlnit pe nimeni care să cânte mai prost ca mine. Așa că înainte de a rămâne însărcinată am hotărât că youtube îi va cânta copilului în locul meu. Uneori îmi mai scapă un elefant, doi elefanți…cumva Emmei îi place. Nu înțeleg de ce, dar mă risc dacă asta o liniștește. Ăsta și “Melc, melc, cobobelc” sunt probabil singurele cântecele pentru copii pe care le-a auzit până acum. În fiecare zi ascultăm muzică, dar prefer să îi cultiv de acum gusturile muzicale. Jazz, blues, soul, rock, swing, clasică… De departe Frank Sinatra este preferatul ei. L-am ascultat pe Frank în ultima lună cât nu l-am auzit toată viața. Atunci când nimic nu mai funcționează ca să adoarmă băgăm o repriză de Frank și somnul e asigurat. Cumva vocea lui o liniștește instant.

Dansăm împreună, îi dansez, o dansez, pur și simplu ascultăm. Muzica este parte din viața noastră indiferent că suntem acasă, în mașină și chiar în parc.

Dar să revenim la blues. Ador bluesul și cred că și Emmei îi place. Ne place tare mult Hugh Laurie, care mi-a plăcut și ca dr. House, dar parcă mai mult îmi place de el cântăreț. Visez să ajungem cândva la New Orleans, până atunci sper să ajungem la  Brezoi, la Open Air Blues Festival. 

Aici o vom putea vedea, nu numai auzi, pe Beth Hart.

O altă voce pe care abia aștept să o aud este cea a lui Oscar Benton.

Artiștii care vor urca pe scenă sunt însă mult mai mulți. Printre ei se numără: Ana Popovici, AG Weinberger, Louis King, Leon Beal feat. Sax Gordon, Amalia Gaiță, EB Davis & The Superband, Loup-Garou și mulți alții. Recunosc, nu am auzit de cei mai mulți până să văd afișul evenimentului, dar mi-a plăcut ce am auzit atunci când i-am căutat pe youtube. Așa că abia aștept să îi văd în carne și oase.

Cât costă distracția asta

Accesul la festival se face pe bază de abonament sau bilet de o zi. Până la 1 iulie 2019 prețul unui abonament va fi 200 lei, după această dată prețul abonamenului va crește la 250 lei. Un număr limitat de abonamente pe 4 zile este disponibil la prețul special de 150 lei. În pre-sale sunt disponibile și bilete de o zi la prețul de 60 de lei. După epuizarea acestora și pe întreaga durată a festivalului prețul unui bilet va fi de 75 lei. Evenimentul este unul kid friendly așa că nu ezitați să îi luați cu dumneavoastră, mai aless că cei sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt insoțiți de un adult cu bilet valabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, precum și în rețeaua fizică Entertix: librariile Cărturești și Hypermarketurile Carrefour. Dar și în rețeaua fizică Iabilet: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

98 Shares
Share: