Neamule a luat-o razna toată lumea! Știu că trăim în secolul vitezei, dar după 5 zile de la negație să intri în fibrilații că nu a fost ridicat un ditai frigiderul pe care trebuie să îl și ambalez corespunzător e peste puterea mea de înțelegere. Ba să mai și citești în dungă…

Spuneți voi unde e limbajul necorespunzător?! După ce-am citit și eu și soțul de mai multe ori, s-a prins el. Vă dau un indiciu…”ciocu’ mic”.

În graba mea am mâncat un “n” și cel mai probabil doamna de la Depanero, în formularea:”Chiar nu am cum sa ma descurc si gura.” , în loc de singură a înțeles “și gura😂

Dar hai să vă povestesc pățania. La finalul lui 2020 am luat un frigider side by side de 510l (deci este vorba de cogeamite hardughia). De ceva vreme a început să scoată un sunet de parcă vrea să decoleze. Face gheață în spate și s-a umflat nu știu ce burete. Am sunat la Depanero, au trimis pe cineva. Super ok domnul, a venit, a văzut, a făcut cerere de înlocuire piesă. Până aici totul bine, numai că… ghinion! Piesa nu se poate înlocui așa că fie primesc contravaloarea, fie altul dacă mai e pe stoc la Emag. Ghinion de-a dreptul: frigiderul nu mai există, iar prețul la care l-am achiziționat e cam jumătate din ce găsesc acum pe piață. Asta e… m-am resemnat!

De aici însă începe distracția cu doamna de la Depanero. M-a sunat să îmi spună că nu se mai repară și că trebuie să îl preia, dar eu trebuie să îl ambalez în folie cu bule sau carton. N-am fabrică de ambalaje acasă, în schimb am doi copii mici, dintre care unul bebeluș de 5 luni. I-am spus doamnei că o să caut o soluție să îl ambalez și a rămas că revin eu când rezolv problema. Numai să îl golesc îmi ia o zi, o altă problemă ce trebuie rezolvată (unde pun tot ce e în el?!). Asta era joi pe 12.05. Luni mă sună. Plângea cel mic așa că a rămas să revin eu cu un telefon. Până să respir eu (culcat copil, facut diverse prin casă) mai aveam câteva apeluri ratate de la ei. Sun înapoi, răspunde o altă doamnă, îi spun că am fost sunată, că trebuie ridicat un frigider de la mine, dar am doi copii mici și nu e soțul până vineri. Doamna respectivă supune ok, reveniți când e totul gata. A doua zi iar apeluri nepreluate de la Depanero, mă sună și de la Emag, mă pomenesc cu mail Va rugam sa ne comunicati cand putem trimitem (și doamna mai greșeste taste 😀 )curierul sa preia produsul Side by side Heinner HSBS-M510NFDX+, 510 l, Clasa A+, Full No Frost, Display touch LED, H 178.8 cm, Antracit conform negatiei in vederea inlocuirii sau restituiri (și aici a fost tastatura buclucașă) banilor. Sun iar, de data asta îmi răspunde un domn care nu prea înțelegea ce și cum, până la urmă a rămas să sun când sunt gata. Am dat totuși replay și la mailul cu pricina și se pare că am lezat ceva orgolii de am fost considerată recalcitrantă. 😂😂😂 Într-un final a rămas să îl ridice luni.

Întâmplarea cu frigiderul vine după o alta cu plita de aragaz. Am comandat una, a venit stricată, am făcut retur și o nouă comandă. După trei săptămâni a ajuns a doua, dar banii de pe prima încă nu i-am primit. Oare om fi noi cei mai ghinioniști oameni? Sau se întâmplă des asemenea încurcături?

În altă ordine de idei trebuie să luăm alt frigider. Aș vrea unul peste 500 l și aș prefera (nu e musai) să aibă congelator jos și neapărat să nu coste cât o vacanță de 5 stele. Aveți ceva recomandări?

17 Shares
Share: