N-am mai mers la circ de când eram mică și nici atunci n-am fost prea des. Emma mai are puțin și face 4 ani așa că duminică am profitat de ultima reprezentație a Circo Acquatico Bonaccini de la Craiova. Nu aveam prea mari așteptări căci atunci când au interzis animalele la circ, deși m-am bucurat, mă întrebam ce circ e ăla fără animale?! Și când am văzut că intră pe scenă niște doamne care aveau sâni cu ochi (costumul de caracatiță nu e prea reușit) mi-am coborât mult așteptările.

S-a dovedit că nu haina îl face pe om și deși costumele nu au fost prea reușite, acrobațiile ne-au plăcut.

Pentru Emma a fost primul spectacol de circ (și pentru Noah, dar el nu prea s-a prins ce se întâmplă) și deși era foarte obosită, iar începutul părea plictisitor, a aplaudat acrobații cu entuziasm de câteva ori.

Cum spuneam spectacolul are tematica apa, dar în afara costumelor, doar numărul fachirului a avut legătură cu tematica. În rest am văzut o mașină transformer, motociclete, și acrobații pe roata morții, unele ne-au făcut pielea de găină. Și mă refer aici la numărul motocicliștilor. Într-o sferă metalică a intrat un motociclist care abia părea să aibă loc să se învârtă. După căteva ture a mai intrat o motocicletă. Dacă se întindeau puțin motocicliștii se atingeau. Așa că nu vă imaginați ce șoc am avut când a intrat și al treilea.

A meritat fiecare leu plătit chiar dacă, am aflat ulterior că la noi au scos un număr. A….și era să uit clovnul nu mai e clovn. A fost înlocuit de un marinar simpatic. Mie sincer clovnii mi se par cam înfricoșători.

Așadar dacă ajunge la voi în oraș, în perioada 27 mai – 6 iunie am văzut că este la Râmnicu Vâlcea, merită să vă duceți. Prețul biletelor variază între 25 și 55 de lei, în funcție de vârstă și amplasamentul locului, iar copiii sub doi ani intră gratis.

24 Shares
Share: