Despre mine

Bună!

Sunt Andra Prejbeanu, fost jurnalist a cărui plăcere pentru scris se pare că nu a dispărut. Din nevoia de a scrie am început să “aștern” pe blog fărâme din viața mea.

Îmi plac pantofii cu toc și pisicile, deși n-aș fi crezut asta. Îmi plac toate animalele animalele, dar până să apară în viața mea Fluffy m-am considerat “a dog person”. De mică am avut căței, iar piscul l-am adoptat în urmă cu un an, după ce a stat pe străzi ani buni. Și bineînțelesc după îndelungi negocieri cu soțul meu total împotriva animalelor în casă.

primul copilS-a lipit atât de tare de mine încât îl consider nu un animal de companie, ci copilul meu. Nu ai cum să nu te topești când vine și se bagă în sufletul tău, când se pune la pieptul tău la fel ca un bebeluș. Bine asta numai când are el chef. Uite așa mi-am dat seam că am multe lucruri în comun cu pisicile, și eu îl sufoc pe soțul meu atunci când am eu chef și vrea nu vrea trebuie să strea la drăgăli, iar când vreau să fiu lăsată în pace și sunt zgândărită mă “aricesc”. De la combinația tocuri și pisici a ieșit pisicapetocuri.ro.

Sunt o visătoare și îmi place să călătoresc. După ce o să vină bebe și o să ne dăm seama cu ce se mănâncă viața de părinte cu siguranță voi scrie mult despre călătorii in trei. Până la urmă viața în sine este o călătorie și cum vom fi trei despre aventura noastră prin viață veți citi mult.

Dacă vreți să îmi scrieți o puteți face la adresa andra@craiovaforum.ro sau pe pagina de facebook a blogului.

2 Shares